Home    Prijzen    Ontspanning    Omgeving    Contact    Beschikbaarheid    Foto's

Bekijk ons filmpje  ------> HIER <-------
logo

Vakantiehoeve Rodeberg

Vakantiehoeve Rodeberg is een modern uitgeruste akkerbouwhoeve. U geniet er niet alleen van een panoramisch uitzicht maar ook van alle hedendaagse faciliteiten.

Zo zijn er vier comfortabele slaapkamers (met eigen sanitair) voor telkens 6 personen, en één kamer voor vier personen. Twee kamers zijn uitgerust voor rolstoelpatienten. NIEUW!!! Binnenkort komt er
een apart toilet voor alle gebruikers en rolstoelgebruikers zodat het toilet in de kamer snachts niet gebruikt moet worden en je dus geen lawaai op de kamer hoeft te maken.

Een keuken met onder andere industriële vaatwas, amerikaanse koelkast met diepvries en
ijsblokjes, friteuse en gourmet en een gezellige leefruimte met televisie, draadloos internet en gezelschapsspelen. NIEUW!!! Binnenkort komt er in de leefruimte een nieuwe centrale verwarming die geen lawaai meer maakt!

Het ruime zonneterras met barbecuestel, grote tuin met kinderspeeltuin en de recent aangelegde petanquebaan nodigen u uit om met volle teugen te genieten.

Voetballiefhebbers kunnen altijd gratis kijken naar de gespecialiseerde voetbal-zenders op tv.

Elke zaterdag zijn de kranten HLN en Het Nieuwsblad gratis beschikbaar. HLN is tevens gratis beschikbaar als digitale versie.

De vakantiehoeve heeft tevens een ruime parking die beveiligd is met camerabewaking.


Aan de vakantiehoeve vertrekt een wandelpad dat zich een weg baant door het Hellegatbos, ideaal voor wandelaar. Ook het Tweebergenpad, het Broekelzenpad en het Hyacintenpad liggen op een boogscheut van onze vakantiehoeve.

En ook mountainbikers komen in de omgeving ruim aan hun trekken. In de hoeve is er de mogelijkheid om het materiaal af te stomen.

Kortom: Vakantiehoeve Rodeberg is voorzien op alle groepen tot 28 personen. Ideaal dus voor families, bedrijven en reünies.
toerisme vlaanderen
toerisme vlaanderen toegankelijk a-label
toerismevlaanderen
toerismevlaanderen
chez marie
Bekijk het energieprestatiecertificaat van onze vakantiehoeve

Webdesign: www.dim-pc.be © Copyright Vakantiehoeve Rodeberg 2012.