Home    Prijzen    Ontspanning    Omgeving    Contact    Beschikbaarheid    Foto's

Bekijk ons filmpje  ------> HIER <-------
logo

Vakantiehoeve Rodeberg

Nieuwe beschikbaarheden.
Door enkele veranderingen zijn onderstaande data net vrijgekomen om te boeken:

- 22/23/24 april 2022
- 15/16/17 juli 2022
- 22/23/24 juli 2022
- 04/05/06 november 2022
- 10/11/12 december 2022
- 18/19 december 2022

Bekijk hier onze beschikbaarheid of contacteer ons voor meer info en boekingen.
Update COVID-19 JUNI 2021 - Voor grotere vakantiewoningen met meer dan 15 slaapplaatsen, zoals vakantiehoeve Rodeberg, geldt vanaf 27 juni geen capaciteitsbeperking meer. Je kan onze vakantiehoeve dus terug boeken zonder beperkingen op het aantal personen!

Uiteraard respecteren wij het specifieke protocol voor grote vakantiewoningen. In de vakantiehoeve is tevens een CO2-meter beschikbaar waarmee je de luchtverversing binnenshuis kan meten. Hoe beter de luchtverversing, hoe minder covid-19 virusdeeltjes zich opstapelen in de binnenlucht. Zo helpen we met het verminderen van de verspreiding van het covid-19 virus.

Bij enige verandering zal het op deze pagina vermeld worden.
Bekijk hier onze beschikbaarheid of contacteer ons. #houhetveilig #samentegencorona

Vakantiehoeve Rodeberg is een modern uitgeruste akkerbouwhoeve. U geniet er niet alleen van een panoramisch uitzicht maar ook van alle hedendaagse faciliteiten.

Zo zijn er vier comfortabele slaapkamers (met eigen sanitair) voor telkens 6 personen, en één kamer voor vier personen. Twee kamers zijn uitgerust voor rolstoelpatienten. NIEUW!!! Binnenkort komt er
een apart toilet voor alle gebruikers en rolstoelgebruikers zodat het toilet in de kamer snachts niet gebruikt moet worden en je dus geen lawaai op de kamer hoeft te maken.

Een keuken met onder andere industriële vaatwas, amerikaanse koelkast met diepvries en
ijsblokjes, friteuse en gourmet en een gezellige leefruimte met televisie, draadloos internet, gezelschapsspelen en sinds kort een nieuwe geluidsloze centrale verwarming!

Het ruime zonneterras met barbecuestel, grote tuin met kinderspeeltuin en de recent aangelegde petanquebaan nodigen u uit om met volle teugen te genieten.

Voetballiefhebbers kunnen altijd gratis kijken naar de gespecialiseerde voetbal-zenders op tv.

Elke zaterdag zijn de kranten HLN en Het Nieuwsblad gratis beschikbaar. HLN is tevens gratis beschikbaar als digitale versie.

De vakantiehoeve heeft tevens een ruime parking die beveiligd is met camerabewaking.


Aan de vakantiehoeve vertrekt een wandelpad dat zich een weg baant door het Hellegatbos, ideaal voor wandelaar. Ook het Tweebergenpad, het Broekelzenpad en het Hyacintenpad liggen op een boogscheut van onze vakantiehoeve.

En ook mountainbikers komen in de omgeving ruim aan hun trekken. In de hoeve is er de mogelijkheid om het materiaal af te stomen.

Kortom: Vakantiehoeve Rodeberg is voorzien op alle groepen tot 28 personen. Ideaal dus voor families, bedrijven en reünies.
toerisme vlaanderen
toerisme vlaanderen toegankelijk a-label
toerismevlaanderen
toerismevlaanderen
chez marie
Bekijk het energieprestatiecertificaat van onze vakantiehoeve

Webdesign: www.dim-pc.be © Copyright Vakantiehoeve Rodeberg 2012.